Xiaomi Heeft Een Nieuwe Telefoon Aangekondigd Voor September

Sharing is caring!

Zoals gisteren aangekondigd, heeft Xiaomi de lIte-variant van zijn Mi 8-smartphone aangekondigd in 4 GB RAM en 128 GB opslagoptie. De Mi 8 Pro en Mi 8 Lite werden in september van dit jaar aangekondigd en de Lite-variant was beschikbaar in 6 GB RAM en 128 GB opslag of 4 GB RAM en 64 GB optie. Als je een mobiele telefoon vergelijken wil begrijpen is het slim om te kijken naar de functionaliteiten zoals veel mensen deden bij de iPhone 7.

Deze nieuwe variant van 4 GB en 128 GB wordt geïntroduceerd in China en zal op 16 november in het land worden gelanceerd en zal naar verwachting later worden gevolgd door een wereldwijde lancering.

De Telefoon Gaat Ook Op De Markt Komen In Europa

De verwachting is dat de smartphone in Europa aankomt, met Oekraïne en Frankrijk als eerste markten die de smartphone ontvangen en Xiaomi heeft een feest georganiseerd in het VK en gepland voor een zelfs in de VS. Welnu, we moeten afwachten wanneer de wereldmarkt het apparaat zal ontvangen in de nieuwe opslagoptie die naar verwachting binnenkort zal plaatsvinden. Hoewel de prijs van de nieuwe variant nog niet bekend is, wordt deze naar verwachting binnenkort aangekondigd.

De Specificaties Van De Telefoon Zijn Sterk Verbeterd Dit Jaar

Als je naar de specsheet van de Mi 8 Lite gaat, wordt deze voorzien van een 6,26-inch IPS LCD-scherm met resoluties van 1080 x 2280 pixels. Out of the box, het komt met Android 8.1 Oreo-besturingssysteem met MIUI bovenop. Er is een Qualcomm Snapdragon 660 SoC onder de motorkap, met acht kernen gekoppeld aan Adreno 512 GPU. Er is een 24MP camera aan de voorkant en twee camera’s die achterwaarts gericht zijn (12MP + 5MP).

Er Is Een Nieuwe Vingerafdruksensor Toegevoegd Aan De Xiaomi Telefoon

Het bedrijf heeft een vingerafdruksensor aan de achterkant ingedrukt en heeft een 3350 mAh snellaadbatterij met Quick Charge 3.0-technologie. Bovendien ondersteunt het de Xiao AI-stemassistent, maar is het vanaf nu beperkt tot China. Bent u van plan om de nieuwe opslagoptie van de Xiaomi Mi 8 Lite te krijgen? Hoeveel kan het worden geprijsd?shares